Saltear al contenido principal
93 164 18 99 club@futsalmataro.cat Pavelló Municipal Teresa Maria Roca i Vallmajor (C/ Terrassa,33)

Sorpresa als Quarts de Final Juvenil

Avui al matí s’han jugat els quarts de final de la categoria juvenil, entre els quals hi ha hagut alguna sorpresa destacable com, per exemple, l’eliminació de Buuu Snoopy, primer classificat del grup A, després de caure davant Frenahaybache, tercer del grup C, per 1 a 2. S’ha pogut gaudir d’un gran espectacle gràcies a un matx intens que s’ha decidit als últims instants. El resultat final ha estat enganyós, ja que els derrotats han tingut el control del partit, però dues aproximacions perilloses transformades per part dels visitants han estat suficients per decantar la balança cap al seu costat i poder avançar a les semifinals.

Al cap d’uns minuts ha començat el Proneo Sports-Cerdañola Team, partit que ha dominat clarament l’equip local. El domini s’ha transformat en gols i així s’ha plasmat al marcador final, que ha estat de 9 a 0. Cal destacar que Alagi Toure ha fet el millor gol del que portem de torneig, després de culminar una bona assistència amb la mà del seu porter, Pau Bassa, amb un toc d’esperó a l’aire que ha superat el porter rival. Tota una delícia del jugador senegalès.

El tercer matx ha tingut una tònica semblant a la del segon partit, ja que Les 9 Reais ha tingut el partit sota control durant gairebé tots els 40 minuts i, finalment, s’ha acabat imposant per 6 gols a 2 contra Pollo Fresco. David Garcia “Peke” ha tingut una actuació destacada amb dos gols que han ajudat el seu equip a posar els dos peus a les semifinals.

L’últim dels partits ha estat com el primer, amb tensió fins el final. Dos equips ja clàssics d’aquesta competició, Scorpio Team i Supos Team, ens han brindat uns grans quarts de final amb un partit que s’ha resolt per només 2 a 1 a favor dels locals. El partit d’aquesta ronda que, a priori, semblava més igualat no ha decebut.

Demà dilluns, a les vuit i a les nou del vespre, tindran lloc a la pista 1 del pavelló les dues semifinals d’aquesta categoria. Frenahaybache i Proneo Sports, per una banda, i Les 9 Reais i Scorpio Team, per l’altra, intentaran arribar a la gran final del dia 25.

 

QUARTS DE FINAL SEMIFINAL FINAL
   
 
 
 
 
  
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
  
 
 
 
 
QUARTS DE FINAL SEMIFINAL FINAL SEMIFINAL QUARTS DE FINAL
     
  
  
  
   
   
   
   
  
  
  

PATROCINADORS

Volver arriba