Saltear al contenido principal
93 164 18 99 club@futsalmataro.cat Pavelló Municipal Teresa Maria Roca i Vallmajor (C/ Terrassa,33)

FULL INFORMATIU

Bona tarda,

De cara a la Xlll edició del torneig gestoria Lluis “Les Santes” que començara el dia 10 de Juiliol fins al 25 de Juliol, os passem unes normes/consells/información per que ho comenteu amb pares, responsables i jugadors del vostre equip.

Fotos:

Abans del primer partit un responsable del torneig fara una foto d’equip.

Aigua:

Abans de començar el partit, el responsable de cada equip vindra a la taula del control i demanran les aigues. Per equip es donaran x ampolles d’aigua.

Samarreta Torneig /Bosses de regal:

Abans del primer partit, l’equip anira a buscar la seva samarreta del torneig. Un cop acabat el partit l’equip anira al magatzem 3 a buscar la bossa regal dels nostres patrocinadors.

Vestuaris:

Abans i despres del partit per demanar vestuaris haureu de passar per consergeria i preguntar al conserge quin vestuari esta lliure per poder cambiar-se o dutxar-se. Les motxilles s’hauran de treure fora del vestuari. Al vestuari sol podran baixar els dos responsables de l’equip i els jugadors inscrits. Espere la vostra col·laboració.

Competició:

Els equìps podran entrar a la zona de partits 5 minuts abans de l’horari que tenen el partit, per exemple si el partit esta posat a les 19:00, fins les 18:55 no podreu entrar, d’aquesta manera no molestem als equips que estan competint.

Sol podran haber dos responsables/entrenadors a cada banqueta, així com sol podran haber els jugadors inscrits des de un primer moment. No es permetra l’entrada a un tercer responsable, ni amics dels jugadors.

Els resultats es posaran a l’entrada del vestibul, així com a la pàgina web i a les xarxes socials.

Entrega de trofeus:

L’entrega de trofeus, es donara l’ultim dia del torneig, despres de la final.

Zona ludica:

Al pavelló hi haura servei de bar.

Esperem passar un torneig, on els nostres joves esportistes gaudeixin i siguin ells els veritables protagonistes.

Salutacions i gràcies per la vostra col·laboració i compromis.

PATROCINADORS

Volver arriba